Praktisk information


Velkommen tilbage på Glyptoteket. Vi gør alt for, at dit besøg skal blive så sikkert og trygt som muligt.

Det er nødvendigt, at du køber en billet med time slot, når du vil besøge museet, så vi kan planlægge et sikkert besøg for dig.
Time slottet indikerer kun intervallet for, hvornår besøget kan starte. Det er altså ikke en tidsperiode, der begrænser dit ophold på museet.
Gratisbesøgende såsom årskortholdere, børn under 18, ledsagere og gæster med særaftaler skal også bestille time slots.

Sådan bestilles entrébillet med time slot

  •  Vælg dato og det tidsrum, som besøget skal starte inden for i kalenderen i højre side eller se detaljer under entrébilletterne.

  •  Vælg det ønskede antal time slots (én per person, også børn og spædbørn) ud for hver billettype i oversigten.

  •  Læg i indkøbskurven. Se derefter din bestilling igennem.

  •  Udfyld detaljer.

  •  Fortsæt til bekræftelse/betaling. Et betalingsvindue dukker op, når du har valgt en entrébillet. Time slots og billetter sendes til den angivne e-mailadresse og kan enten printes ellers vises på telefonen.

  •  Billetter kan også købes ved ankomst på museet, men det kræver, at der er ledige time slots ved ankomst.

  •  Ved ankomst til museet scannes din billet med time slot.

  •  Har du årskort vælges ”Årskortholder”. Har du på anden vis gratis adgang til Glyptoteket, så vælg ”Særaftaler” (et stk. time slot per person).

Hvis du får brug for at ændre eller refundere dit køb af time slot:
Bemærk, at tidsrummet på din billet angiver en periode for ankomsten til museet. Du må altså ankomme når som helst inden for en periode på to timer og blive indtil museet lukker.
Hvis du bliver forhindret i at møde op til dit time slot, bedes du sende mail til support@billetexpressen.dk senest en time før time slottets start.
Ved ændring af time slot bedes du sende en e-mail til: support@billetexpressen.dk

Hvis du bliver forsinket til dit time slot:
Hvis du får svært ved at nå at ankomme inden for tidsrummet på dit time slot, men stadig gerne vil besøge Glyptoteket senere samme dag, kan du møde op ved indgangen og få et nyt time slot uden gebyr. Der kan dog forekomme ventetid.

Hvis du får brug for at ændre eller refundere dit køb af time slot:
Hvis du bliver forhindret i at møde op til dit time slot og ikke vil på Glyptoteket, bedes du skrive til support@billetexpressen.dk senest en time før time slottets starttidspunkt.
Ved ændring af tidspunkt for time slot til et andet tidspunkt, bedes du også skrive til support@billetexpressen.dk med detaljer om din bestilling.

Glyptoteket følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til COVID-19. Det betyder, at du skal fremvise gyldigt coronapas og ID (gælder for gæster på 15 år og derover) for at få adgang til museet samt bære mundbind eller visir overalt på museet. Læs mere her:https://www.sundhed.dk/borger/min-side/corona/covidpas/

Negativ test eller coronapas samt ID:
Gæster på 15 år og derover skal fremvise dokumentation på en af følgende tre måder ved ankomst til Glyptoteket:

  •  Negativ coronatest: Testen må max. være 72 timer gammel fra det tidspunkt, du blev testet. Både PCR-test og antigentest (hurtigtest) accepteres. Testen skal indeholde navn, testtidspunkt samt testresultat.

  •  Coronapas, hvis du er færdigvaccineret. En afsluttende vaccination skal være foretaget mindst 14 dage før datoen for besøget på Glyptoteket.

  •  Har du været smittet med covid-19, skal du i stedet for test fremvise dokumentation for en covid-19 test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 180 dage inden dit besøg.

  •  ID skal fremvises: Kørekort, sundhedskort, pas eller andet offentligt udstedt identifikation.


Vi opfordrer alle til at støtte op om det trygge museumsbesøg ved at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand (minimum to meter når man gør ophold). Læs mere om dit trygge besøg her:https://glyptoteket.dk/om-museet/nyheder/retningslinjer/

Kalender



Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google